Video "K-CLIQUE | KITTAMOVE (OFFICIAL MV)" by K Clique

K-CLIQUE | KITTAMOVE (OFFICIAL MV)
5:05
K-CLIQUE | KITTAMOVE (OFFICIAL MV)
1714269 views
76877 5658 4984
Updated at: 11 hours ago

K Clique
Published on 20 Mar 2020 01:00PM

Description

SPECIAL THANKS TO DIGI TELECOMMUNICATIONS : http://digi.my/kclq https://www.instagram.com/k_clique/ https://www.instagram.com/kcliquejuice/ VISUAL! Video Production: Rawwgh Visual Director & Editor: ShafiqAnakSaleh Director of Photography: Khairul Razali Assistant Production Crews: Paan Deli & Syed Naufal MUSIC! Beat Produced: Kenji Co-Produced: Mingaling & K-CLIQUE Mixed & Mastered: Mingaling @mingaling26 Mass Music SHOUTOUTS: KITTA MOVE https://www.instagram.com/KITTA460STUDIO/ TAGAPS DANCE THEATRE https://www.instagram.com/tagapsdancetheatre/ VELOMITY CREW https://www.instagram.com/velomitycrew/ FLEXIBLE CREW https://www.instagram.com/p/B4FgeRGngEx/ BUCKMINATION CREW https://www.instagram.com/buckmination_crew/ SCOOTGANG CULTURE https://www.instagram.com/scootgangculture/ 6IXTY9INE KK https://www.instagram.com/6ixty9inekk/ TATIH FRIENDS & FAMILY KOTA KINABALU LYRICS: [NASTYNA$] https://www.instagram.com/nastyyyyyyyyboi/ Ramai mengaku raja tapi kota aku punya, Hidup di dalam rimba aku emas yang lain gangsa, Sebab aku lain belang, bilang helang boleh terbang, bilang rimau jangan bimbang, bilang musang boleh menang Gerak kerja dalam diam, depan senyum belakang tikam, Kurang faham kena baham, Semalam salam sekarang terkam Ini carta jadi fakta, ini street bars naik takhta Dulu jajah, sekarang mana Dulu arah sekarang cuba [NOKI] https://www.instagram.com/ikhwanlee94/ Ramai kena angin taufan Karya kami dh ke depan Tersebar luas ke hadapan Ku Tidak ambil port tu rintangan Tapi Mereka cuma tahu berkata  Kesalahan Keburukan orang dengan sengaja  Bukan teguran itu di kira sebagai tembakan Clique ini jarang jarang makan sindiran [FAREEDPF] https://www.instagram.com/fareedpf/ Berapa sindiran, aku singkirkan Onsen Jepun semalam, sengaja layan bosan In Bangkok, we trade stock In the hood, we split bread Give to live 4 impact In the club? Play Hip-Hop I told you; Me and MY Clique focus to the top Now, who you dealing with? Which bag would you cop now? Yo, get low, get low You a pro? Vaffanculo  [TUJU] https://www.instagram.com/azreewhuut/ WOW, Ada yang cuba mengejar bintang,  Ego melangit, tu pembawaan kurang senang,  K All Star on the move,  Berapa kali kira kita kira kitta move,  Tiba masa Kitta Move, Ambil peluru,  Setahun Impaknya tiap penjuru,  Aku masih berlagu, Mengatur langkah ku, Tinggalkan ku satu peluru, [GNELLO] https://www.instagram.com/siddekjasni/ Ramai yang fake, muka syiling. Jangan nak test, dalam ku punya ring. Jangan nak flex, tak setanding. Ramai nak bite, tiada taring. Game dalam game ni, aku master dalam plan tu. Takkan boleh rank ku punya gang G. We keep it GSTA dalam rank mu. Oh wow? Komando dalam rap, lepas das on target. Dah lambat nak combat, nuclear kclique initiate. [SOMEAN] https://www.instagram.com/saminwhuut/ Lineup ku semua gila killer macam Wu-Tang!, Bars full force we going full tank!, Yeah for real we do it real macam G thang, Conquer semua hood running with my gang gang,  But eh wait what? (What?) Tiada siapa buat jangan sampai aku buat, And now what? Jalan tiada stop, Masih nak rock at the top do it sampai meletop [K-DEAF] https://www.instagram.com/syafieqemir/ ini K versi devil level lain flame  psychopath minda killer dalam ni game tembakkan snipe hit ke degupan jantung murder case? nah ku terpaksa pancung tak cukup pancung bak sni ku bagi punch (line) baris gerilla bars ready tuk launch (time) apa level lu nak cut me? jangan crita kongsi kalau belum Certified G [MK] https://www.instagram.com/hairiwhuut/ Hmmmm seratus peratus fakta kami buat perubahan sampai mimpi jadi nyata  Kerat tenaga dan usaha ini semua untuk keluarga Alhamdulillah angka sekarang berlipat kali ganda Mereka lupa , ukur kemampuan ku suka suka  Mata naik merah mereka mula bermuka muka Sumpah setiap peluang yg sampai aku sapu rata  all the way up sampai nama jadi sejarah K-CLIQUE 2020 ALBUM ON THE WAY! [©k-clique records]

Best Results

Metrics